sedanurserhatlan patiyle kuyruk koyun geçin 😂 3 kedim var birinin ismi Mia, birinin pati ama ben patik diyorum değişti ismi ona alıştı, diğeri de pirinç üç ismin de hikayesi var Mia annesini kaybetmiş bir bebekti anitur Akdeniz ofisinde 28 çalışanın bulduğu bir isim Mia (ben sarıkız koyacaktim sarı tekir çünkü) ve sahiplendim 8 yıldır benimle, pati de sokakta çocukların elinde oyuncak olmuş can havliyle kaçacak yer ararken bir cocugun bana getirip abla ismini pati koydum çok korkuyor bizim eve sığındı diye verdiği ve eşimle sevgiliyken ona verdiğim kedi, pirinç de eşimin iş yerinde sürekli doğuran bir annenin en ufak kalmış ve bir gün dükkana patisi Kirik halde gelmiş olan kedimiz dar alanda bakım gerekiyor dedi doktorlar eşim evine aldı bir odada bakım verdi çok küçüktü minicikti sol patisi de kirikti, kırık pirinç gibi dedim benim de sol omzum kirikti cok bağlandı bize sahiplendirdik yapamadı geri aldık 4 sene oldu şimdi en iri kedimiz hala topal, karaciğeriyle problemli organ yetmezliği için düzenli tedavi görüyoruz durumu iyi ama riskli gruptayiz su an 8 kilo bir dana ama hala gozumde kırık pirinç kadar adı da pirinç kaldı, kendileri koydular isimlerini aslında anıları var sizde akışına bırakın kendileri koyar bence kişilik özelliklerine göre 😍