Snowglobe bartumommy koyma diyende olur koy diyen de olur. Bence koyun . şuan iştahlı olan bebek bir ay sonra iştahsız olıyo. En azından kilosunu korur . zayıf düşmez kış ta geldi
Sermec27 bartumommy ben normal ekmeği 2 yaşından sonra vermiştim tam buğday ekmeği koyabilirsin onu daha güzel sindirir
mysozclk bartumommy bencede koyun cıdden iştah suan varsa 1 2 ay sonra yememezlık baslıyor suan kılo alsın benım kız ne guzel yiyordu 2 hafta once şimdi ıstemıyor 😢 8 ay 20 gunluk
bartumommy Snowglobe doğru haklısınız fikir ayrılığı olur internette de net bişey bulamadığım için sormuştum teşekkür ederim 🌸
Snowglobe bartumommy yediği iki kaşık çorba zaten ne kadar ekmek konabilir ki. Ben kızıma 1 yaşına kadar vermedim ama keşke verseydim en azından tam buğday falan verin bence
Fidelcee Kilosunu korusun diye ekmek verilmez çocuğa. Daha sağlıklı kilo aldırma yöntemleri var onları araştırın
Sayinenercibakanimtukendim bartumommy Bebeğim 9 aylık normal ekmek verebilirsin dedi doktorumuz ama ben ek gıdaya başladığımızdan beri bebek ekmeği var cicibebenin onu veriyorum. Ya da tam buğday unundan olanı tercih edebilirsiniz
barlassko bartumommy beyaz ekmek o kadar da yararlı birşey değil. Daha sağlıklı ekmek kullanabilirsiniz
Sayinenercibakanimtukendim bisenakillisinzaten Evet bizim yediğimiz ama ben yine de tam buğdaylısını tercih ediyorum. İmkanınız varsa bulabiliyorsanız onu tercih edin