ervamina Bebeğim 9 aylık 8.300 kg ve boyu 67 cm tahlilleri yaptırdım herhangi bir problem yok ama bebeğinizin boyu kısa dedi doktor ne yapılabilir ki bu durumda 2 yaşından sonra büyüme hormonu salgılanıyor yinede takip edin dedi ama ben çok takıldım sadece anne sütü ek gıda alıyor ek gıdayı çok yediği söylenemez
Sevemr ervamina Bnm oğlum da 6 aydan sonra kilo almadı. Bizde de o sorun var kilo almıyor. 6 Aylıkken 8 kiloydu hala öyle. yarın 10 aylık olacak.. 3900 doğmuştu
Humeyramm ervamina Yaşı dolunca hemen balık yağı alsanız birde kuruyemişlerden kemiklere etki edenlerin ununu alsanız ek gıdaya katsanız. Mesela ben badem unu kullanıyorum yemeklere bi tatlı kaşığı atıyorum. Yoğurt yedirmeyi atlamayın. Bnm kızımda 9 aylık
ervamina Sevemr Bizimde öyle kilo alımı yavaş sonuçta her çocuk aynı değil iştahsız sütüm de yetmiyor olabilir
ervamina Sevemr Sen o atomu dene bi istersen muhallebiye koy yada yoğurda karistirabilirsin bizimki yoğurt yemediği için ben hep ara öğünlerine karıştırıyorum
Sevemr ervamina anne sütü ara ara içiyor canı isterse.. mama da günde dört beş kez 90 CC yapıyordum ama, Hep kalıyordu , ek gıda da yeni Yeni yemeye başlamıştı, kaç gündür hasta iştahı kesildi, mamayı da kökten bıraktı 😔
ervamina Sevemr Benimki de yemiyor hasta yeni yeni yemeye başlamıştı tam şimdi hiç yemiyor ama iştahı açılsın sen atomu dene inşallah faydasını görürsün
balkaymak__ ervamina çok uzun boylu çocuk beklemesin zaten doktor minyon bir bebek olucak korkmayın endişelenmeyin.Kırmızı biber közü ve semiz otu çok iyi boy uzatıyor tabi bide hergün ahşap kaşıkla bir yemek k.tahin yedirin
ervamina Humeyramm yoğurdu sadece çorba olarak yiyor direkt meyve de koysam içine yemiyor yulaf unu kullanıyorum bende badem unu da alırım balık çorbası falan haftada 1-2 yapıyorum suan d vitamini de balık yağlı
ervamina balkaymak__ Yani bencede minyon semiz otu tahin yediriyorum inşallah faydasını görürüz teşekkür ederim
ervamina susamtanem_ Aynen b12 bizimde düşük ama bebekle ilgili değil seninki düşüktür dedi banada verdi sprey
susamtanem_ ervamina evet bana da senin düşüktür dedi sonradan benimki yükseldi işte şimdi 1 yaşına girince tekrar kan alacaklar en son 9 aylıkken vermiştik