zeyynepgk Kızlar doğum yapalı 10 ay oldu ve çok dökülüyor saç kalmadı artık bunu durduracak bir şey var mı 🥹🥹
onefinemom zeyynepgk hormonlar düzelince onlar da düzelir diye ümit ediyorum… benim önler geri doğru gitmeye başladı çok üzülüyorum
TulayGeriDon zeyynepgk 5 ay oldu doğum yapalı. Her yerde saçım var. Avuç avuç dökülüyor kafamda saç kalmadı
Snglkargc_0107 zeyynepgk çok normal benimde hep dökülüyordu şimdi normale dönmeye başladı bu sefer de önlerde bebek saçlar çıkmaya başladı
zeyynepgk onefinemom ben bir şampuan kullanıyorum aşırı saç çıkarıyor bebek saçları uzatıyor o şampuanı keşfetmesem eminim çoktan kelleşmeye başlamıştım öneriyorum şiddetle
yldrm12 zeyynepgk hangi şampuan acaba? Benim saçlarım matlatşı, birbirine dolaşıyor sürekli. Sizde böyle bir durum var mı
zeyynepgk yldrm12 embeauty her yıkamada kullanıyorum normal şampuan yerine ay evet aşırı dolaşıyor saç kremiyle açıyorum sonra elimde bir avuç saç 😒😒
canannluss Kızlar hemşireyim benim de dökülüyor saçlarım. Şampuan içine 5 tane bvit ampul atın. Eczanede satılıyor. Saç dökülmem durdu.
AnnaGloria canannluss çok teşekkür ederim bende deneyim gecen gün duşta arkamı bir döndüm ödüm koptu resmen fayansa bütün saçım yapışmış 😂 hemen alıp başlayım
zekkk zeyynepgk ben de var 1 ay önce aldım daha saç dökülmemi durdurmadı nasıl kullanıyosınuz günlük mü yoksa 2 3 günde bir mi
zeyynepgk zekkk dökülmeyi durdurmuyor ama aşırı saç çıkarıyor ve uzatıyor kullanmaya devam edin farkı göreceksiniz ben her duşa girdiğimde normal şampuan yerine onu kullanıyorum