derinmoms23 azaltma yöntemiyle meme bıraktırmayı denedim ancak bizde işe yaramadı. Bebeğimin sürekli bir beklenti oluşmasına sebep oldu. Zaten gündüzleri çalıştığım için ememiyordu. Bir gün parmağımda flaster vardı. Ve parmağıma dokunmak istemedi. Bende bundan yola çıkarak flaster yapıştırdım. İlk 2 gece gerçekten korkunçtu. Memede istemiyordu, gel açayım diyordum ancak emmekte istemiyordu, uyumakta istemiyordu. Kucağıma alıp koridorda gezdiriyordum, salıncağa yatırıyordum ancak salıncağa yatmak dahi istemiyordu. İlk iki gece ne istediğini ne kendisi anladı ne biz. Üçüncü gece daha iyiydi yine sık uyandı ancak ağlamaları en fazla 1-2 dk oldu. 4.gece hiç ağlamadı. Yine memedeki gibi sık uyandı, bana seslendi salıncağına koyup salladım sonra uyudu. Bugün 5. gecemiz olacak. Bugün bizi ne bekliyor yaşayıp göreceğiz. Ama 2 gecedir rahatız. Ağlamalar kesildi. Bağımızda kopmadı. Eskiden sarılmalarımız çok kısa sürerdi. 10 saniye sarılsa ardından meme isterdi. Şimdi sarılmalarımızın süresi arttı gelir boynuma sarılır uzun süre öyle kalırız. Bağımızın zayıfladığını kesinlikle düşünmüyorum. Arada tatlı tatlı anne meme uff oldu diyor.