Laayla Gulsinemmsmsek benim kızım başlangıcı oldu 10 kez iğne olarak antibiyotik kullandık sabah akşam hemşire geldi eve dışarı çıkarmayın dedi doktor çünkü hava falan veriyorum ama şu balgam,sümük çıkaramamaları yüzünden hep 2 yaşına kadar da bu sebepten hasta oluyorlarmış bunaltıcı bi hastalık
Gamzee181 Gulsinemmsmsek benimde 5 aylık bebeğime oldu zatürre başlangıcı dendi bu Cuma çıktık . 5 gün yattık . Çok zordu eve geldik fakat hala atlattık sayılmaz .Hastanede antibiyotik tedavisi uygulandı aynı zamanda sürekli Aralıklarla hava verdiler çok iyi gelmişti .. dikkat edilmesi gerek ve ben üşüttüğü için oldu sanmıştım halbuki öyle değilmiş birinden kapmış . Nasıl oldu bilmiyorum .. çok geçmiş olsunn odanızı bol bol havalandırın ve çok sıcak olmamasına dikkat edin .
Sinem26 Gulsinemmsmsek kızım 3ylıktı zature dendı uc gun hastanede yattık ıgnelerle kendıne geldı hastane cıkısı yıne ıgne vurulduk soguk hava vermıstım ılk bebegımdı cok korkmustum sımdı 3.5yasında bır haftadadır ateslı yavrum annelerın cıkesı bıtmıyo daha cokk hasta olucuk
Laayla Arin1 72 saat süren ateş, öksürük, hırıltı, sümük normalde de akut bronşiolitti balgam ciğerlere inmiş, akciğer filminde gördü doktorumuz hemen tedaviye başladık ama ne menem şeyse şu bronşiolit kurtulamadık bi türlü
Gulsinemmsmsek Gamzee181 evden dışarı da çıkmıyoruz nasıl oldu bizde anlamadık yatış verdiler antibiyotik ve hava veriyorlar sürekli çok korkuyorum
Laayla Gulsinemmsmsek hayır normalde fizyolojik serumla karıştırılıp verilen ventolin ve budecortu yalın verdiler 6 kez bi de antibiyotik iğne verdi