minikadam240_ Kızlar bebeğim emmiyor makine ile sagip veriyorum herkes bana bi zaman sonra sütun kesilir makine etki etmez diyor kesilmeyen varmi makine ile sagim yaparak veren
Fasi minikadam240_ bebeğim gögsümü almamştı yeni doğandan itibaren sağım yaparak verdim 14 aylığız hala sağarak süt veriyorum bebeğime dinleme diyenleri banada çok dediler en fazla 4 ay sonra görürüz seni kesilir sütün böyle olurmuymus bir bebeği emzirememişsin faln demişlerdi
minikadam240_ Fasi wy canım gerçekten mi yaaa o kadar mutlu oldum ki suan kesilmez inşallah ya güzel mi geliyor senin de sütun benim öyle
minikadam240_ Fasi beni de almıyor cocuk haklı hic ucu yok ama napim kendimi suclayamam bende büyük fedakarlık yapıyorum sem beni daha çok anlarsin
Fasi minikadam240_ takma kimseyi moralını yüksek tut bol su içmeye ve düzenli sağmaya dikkat et sadece zorlu bir süreç evet ama en azından elimizden geleni yaptık diyebiliyoruz
Fasi minikadam240_ benim de hiç yok içine gömük eski usul 2 parmagınla tutup vermeyi demeyebilirsin biri bana bunu demişt ama geç ogrenmiştim çünkü dişi çıkmıstı ve çok ısırıyordu bilmediği için sonra da ben verememiştim
Fasi kubravci18 gelir ama sabırlı olmanız gerekecek hemen gelmeyebilir uzun sağımlar yapmaya dikkat edin
Fasi _dfn silikon uç kullandım tam bir pişmanlık onunla hemn süt aşağı inmiyor gelene kadar bebek sinirleniyor ve tekrar memeyi ağzına almak istemiyor eski usul 2 parmağı deneyin faydası olur belki
Fasi minikadam240_ gögsunüzün kahvengi yerini işaret parmağı ve orta parmagın arasına alın o şekilde deneyin ama bunu yaparken ne çok aç olsun ne çok tok olsun