Elifadaannesi Daha yeni aldım sormayı unutmuşum tanıtım yapanlara kendi kendine hareket etme özelliği nasıl devreye girecek bi türlü yapamadım kumandayı alıyorum açıyorum döver moduna basıyorum hareket etmiyor
babygoktug23 Elifadaannesi bende olduğunu duymuştum robot süpürge gibi kendi kendine evi süpürüyordu hatta sanki evi biri süpürüyor gibi çok korkutucu gelmişti
nutellaa_ Elifadaannesi öyle bir özellik yok yani var ama yok 😀 şöyle dövme modunu açınca kendi kendine gidiyor gibi zaten ama senin süpürmen lazım öyle kendi kendine gidicek bir özelliği yok yani 😀😀
Nur2021 Elifadaannesi ya hu oyle duz halida denemis oylesine gostermelik o videolar 😆 hani cekim gucunu gostermek amacli. hortum tekbasina makinayi nasil ceksin supururken orda oraya 😁😁😁
Elifadaannesi babygoktug23 nutellaa_ Nur2021 yani demek istediğim hani kuvvet uygulamadan onu reklam amaçlı çekiyorlar zaten onu biliyorummda😅hareket ettirme me sebebim başlığın tekeri bozukmuş ondanmış
nutellaa_ Elifadaannesi dövme modunu açınca sen hafiften tut bak zaten anlıyorsun kendi kendine gittiğini
nutellaa_ Nur2021 insanları kandırıyorlar ben ilk aldığımda da bana kendi kendine gidiyor demişlerdi. Mesela kapı çaldi diyelim sen bırak o süpürsün sen gelene kadar dedi. Saçma sapan şeyler söyleyip kandırıyolar insanları