Alyaderin13 Merhabalar güzel anneler😇bebeğim 1buçuk aylık şuanda ve ben hala bebek arabası almadım araştırıyorum. Ama baston mu bebek arabası mı almalıyım bilemedim 🤔kafam çok karısık. Sizce hangisi daha kullanışlı bana yardımcı olursanız çok sevinirim😌
Ikrazumra19 Alyaderin13 bastona koyamzsiniz suan ama pusetli olanlari var daha sonra baston oluyor onlara bakabilirsiniz
Ironsides Alyaderin13 canim uygun fiyatli ariyosan fourbaby travel bakabilirsin ben ona baktim ama internetten almadim burdan bir be be k magazasindan mcrae travel sistem aldim cok hafif kullanisli ve hemn katlanabiliyo anakucagi p us eti taktim kullandim kucukken bugudunde cikardim onu buyuk aparati taktim oturakli falanoluyo 5 pozisyon yatis sekli var bir bak istersen
Ironsides Alyaderin13 ve ayrica kis ayindayoz ustune kendi ayaklik ortusu var kapaniyo ben cok kullanisli buldum resmini de atayim hemen
Alyaderin13 Ikrazumra19 onları hiç görmedım. Baktıklarım ya travel yada baston yazıyordu🤔onuda bir araştırayım ozaman teşekürler 🙏
Alyaderin13 Domino sanırım bende seçimimi bastondan yana kullanıcam. Çok teşekür ederim öneri için 🙋♀️
Alyaderin13 Ironsides bunada Bi bakayım ozaman çok teşekür ederim. İstiyorum ki hem kullanışlı olsun hemde hafif olsun
Ironsides Alyaderin13 https://www.hepsiburada.com/mcrae-mc-500-premium-trio-travel-sistem-bebek-arabasi-pm-HB000009OQVI
Ironsides Alyaderin13 oturdugum yer yokuslu ve yollar bozuk yuksek biryer ona ragmen begendim kullanim acisindan ayni zamanda hava azicik guzelse bile disari cikiyoruz cok hafif ben bile kaldirabiliyorum taa hamileligimden beriarastiriyodum en son bunu aldik butcemize uydugu icin umarim sizde bulursunuz istediginiz gibibirsey🌸💞
Ironsides Alyaderin13 butce olarak en fazla ne dusunuyosunuz letgodan bakabilirsiniz 2.el falan Esim ilk basta en fazla 300 tl diyodu letgodan gosteriyodum begenmiyodu artik canima tak etti cocuk 1 aylik oldu hala almiyo pahali buluyodu En son bi bebek magazasindan almis bunu teshir oldugu icin biraz daha uyguna geldi arastirin karta yada pesin taksitte yapiyolar ben ucuz cok bebek arabasi baktim icime sinen olmadi malesef