akinsmom_ Kızlar bebeğim 19 günlük. Yatağında yatarken baktığımda bıngıldağı normal şekilde. Ama emzirirken ya da mama verirken kafası biraz dik olduğunda baya çökmüş gibi. Normalde böyle mi yoksa bi anormallik mı var sizce?
TulayGeriDon akinsmom_ benimde öyle. Doktora sordum. Kafatasının boşlukları. Zamanla başı büyüdükçe gelişecek kapanacak çoğu bebekte oluyor dedi
akinsmom_ akinsmom_ Yatağında yatarken baktığımda bıngıldağı normal şekilde. Ama emzirirken ya da mama verirken kafası biraz dik olduğunda baya çökmüş gibi. @tubasd böyle olması normal mi yani 🌸
TulayGeriDon akinsmom_ emerken farkettim ben. Emerken bayağı göçük Diğer zamanlarda çok net baktığında belli oluyor ama emerken bayağı bayağı gocuk oluyor
akinsmom_ faziletthr Oynadığını hiç fark etmedim ama dediğim gibi biraz dik dururken göçük 😥 Herkesin bebeğinde mi böyle ben mi yanlış bir şey yaptım diye düşünmekten kafayı yicem.
faziletthr akinsmom_ yok yok hiç düşünüp kendini üzme.. her bebekte farklı olur. Sadece oraya dikkat et bi zarar görmesn.geçen dr a sordum ne zaman tam düzelir diye 18. Ay dedi kaldı 15 ay 😅