bebisela Hanımlar bebegim yeni 2. Aynıa girdi 65 günlük. Sağlık ocağından aradılar 3 asi yapılacakmış ama takvimde 2. Ayin sonu yazıyor biz yeni girdik 2. Aya sorun olur mu aranızda yaptıranlar varmi ?
betul97_ bebisela Biz 55 günlüğüz dün 1 aylık aşısını olduk aşı yokmuş onu bekledik. Pazartesi de çağırdı 3 tane aşı olacak 2 si bacaktan 1 tanesi koldan dedi pazar günü yıkayın dedi aşıdan sonra 3 gün yıkanmamalı dedi
suheyla92 bebisela o hesaplamalarda kafa karisiyor siz 2ye yeni girdik diyorsunuz ama aslinda 2yi bitirip 3e girdiniz soyle dusunun 65 gunluk diyorsunuz 1 ay 30 gun yani 2 ayiniz bitmis
tugcemomm @bebisela bizde dün yaptırdık 66 günlükken. Evet üç tane yaptılar ikisi bacak biri kol. Hiçbir sorunla karşılaşmadık şu saate kadar
bebisela tugcemomm maşallah 🧿 inşallah bizimki de rahat geçer. 2. Ayin sonu yaziyo asi takviminde bizde yeni girince ağır olurmu aşılar diye endişelendim. Gerçi öyle olsa saglikocagi aramaz ama annelik işte ne biliyim kafamda kurup durdum ya erkene diye
betul97_ bebisela Hem 2.ay dedi hemde başka bir aşı da dedi şu an hatırlayamıyorum. Kağıda da yazdı 1 gün öncesinden yıkayın aşıdan sonra 3 gün yıkanmamalı dedi koluna vuracağı aşı için
suheyla92 bebisela soyle dusunun 2.ayin sonu 2 aylik demek 3.ayin sonu 3 aylik demek. Mesela 2 numara mama kutularinda 6.ayin sonundan itibaren yazar 6 aylikken baslanir.