Gyed Kızlar bu ilaç ne ise yarıyor kimisi uyku yapıyormuş yada tam ne ise yarıyor grip için kullanan var kafam karıştı
Zeyzeyim Gyed canım bize doktor vermişti gripti ve hiç uyumuyodu gece bu hem rahatlatıp uyutur hemde gribine iyi gelir dedi gribini geçirdi uykuyu pek etkilemedi ama olsun😆 sakıncası yok yani uyku sadece 1 gece yaptı bizde sonra aynı duzen
MasalMavi Gyed biz kullanıyoruz kızım 9 aylıkken alerjiye yakalandı ama ne olduğunu bulamadık her alerjisi belirtileri gördüğümde kullnıyoruz şu an 11 aylık uyku yapmadı bize 🤷🏼♀️
Ikrazumra19 Gyed gribi ve uykuyu bilmiyprum ama burdaki postlarda okugum kadariyla alerji icin veriliyor diye biliyorum grip duymadim
Busuu Gyed kaç aylık bebeğin benmki 6 aylık damla verdi doktor rahatlattı bebeğimi kilo başına bir damla veriyosun gece yatmaya yakın
Edanurtas6565 Benim bebeğimde de egzama vardı kaşıntı için verdi geçen benim gözüm de enfeksiyon kapmıştı onun içinde zaditen verdi ama göz için olanını yani alerji için kaşıntı için
seyma07 Bizde kullanıyoruz Oğlum 4 aylik.Alerji için verdi doktor. Evet uyku yapar.zaten her alerji ilacının içinde uyku veren bi etken madde var