sedakaraman Bebeğime işitme engelli dediler ama seslerime tepki veriyor .Doktorların duymuyor deyip bebeği duyan var mı
Uykusuzhergeceeee sedakaraman tek doktora mı gittiniz ? Yani tepki veriyorsa duyuyordur. Yüzdekilik olarak az mı acaba
Derinmom26 sedakaraman neye göre doktorlar ileri derece dedi? Bera testine girdi mi? Akabinde emar ve tomografi çekildi mi?
elizannnnn sedakaraman Odyometristim biz de işitme testi yapıyoruz kaç aylık ve ne zaman bu tanı kondu
sedakaraman Uykusuzhergeceeee Sakarya eğitim araştırmaya gittik bir çok doktor gördü kulakta sıvı var ondan duymuyor diyorlar biri diyor kulakta sıvı yok .Dün gittik ileri derecede işitmiyor diye rapor verdiler cihaz önerdiler
sedakaraman Uykusuzhergeceeee ileri derece dediler %90 duymuyor dediler ama aguuu diyo annne diyo meme diyo
sedakaraman babyboy_35 evet veriyor bende buna şaşırıyorum seslere tepkisi var %90 duymuyor diyorlar ama bu rakam çok fazla bi rakam
sedakaraman Derinmom26 hayır emar tomografi çekilmedi sadece Abr testi yapıldı ama benim bebeğimin uykusu çok hafif uyandı sürekli o test derin uykudayken yapılıyormuş
Derinmom26 sedakaraman Bera testine girmesi lazım ancak o şekilde belli olur. Birde bir cihaz var onunla bakılıyor kulakta sıvı var mı diye ilk onunla bakılması lazim
ipekkkkkkkkkkk elizannnnn 3 aylık kulak testimiz var nasıl yapıyorsunuz randevu alırken nasıl alacağım hangi bölümden
Derinmom26 sedakaraman Bera testi yenidoğan taramasında daha kapsamlı bir test. Yine bebeğin derin uykuda olması gerekiyor fakat kullanılan cihaz farklı ve daha uzun sürüyor test süresi
ipekkkkkkkkkkk elizannnnn cvm kaynaklı 3 aylık olunca ayrıntılı test var kulak için ama hangi bölümden randevu alacağımı bilmiyorum kulak testleri geçti kontrol yenidoğan da