Nurgul54 Merhaba anneler, iki buçuk yaşında oğlum var 4 gündürde devam eden ishal ne önerirsiniz bu konuda 🙏
Sdfky Nurgul54 ateş eşlik ediyorsa mutlaka doktora görünün. Etmiyorsa soğuk almış üşütmüş vs olabilir. Probiyotik kullanabilirsiniz. Bol su , yoğurt vs yedirebilirsiniz.
Sedas00 Nurgul54 probiyotik ve Ocean çinko şurup aldım patates haşlama muz soda derken toparladı birde tarhana çorbası içirdim içine çiğ sarımsak doğrayıp çok geçmiş olsun
Canyavrum Nurgul54 2 yaşında kızımda bir haftadır ishal . Doktora götürdük. Serum takdırdık ama durdurmadı beş dakika sonra çıkardı.bir litre suya atılan toz verdi gün boyu içsin diye.ne yazıkki onu da içmiyor.muz, Yoğurt ,Nişanta falan yaptım hala aynı.
YSR1810 Canyavrum antibiyotik probiyotik çinko öneririm bizim tahliller temiz olmasına rağmen 5 gün sürdü
Canyavrum Nil_defne evet canım iyileştik çok şükür .. her akşam nişastadan palıza yaptım , gün içinde muz yedirdim. patates yedirdim.kuru ekmek yedi.. derken topladı.ama uzun sürdü.
Canyavrum Nil_defne hayır canım kusma olmadı,ateşte olmadı bizde.ama neyden oldu anlamadım.suyu hazır su, dışarıda kimseyle temas halinde olmadı.