SiprayiL Kızlar bebeklerinizin yiyeceklerini tatlandırmak için ne kullanıyorsunuz,kek pankek tarzı şeyleri? Şeker kullanmıyorum onun yerine ne kullanabilirim
Gizmokzilla SiprayiL hurma ve keçiboynuzu özü kullandım ben hep, bazen muz ve elma bazen hepsini beraber 🤤
3kedili2bebekli SiprayiL meyvenin kendisini kullanıyorum ama sade yoğurtlu pankek de yiyorlar kek daha denemedim bu hafta deneyeceğim meyveli
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU SiprayiL hurma özü bey organik kullanıyorum elma suyu da we food 🤍 ikisinden de çok memnunum sonsuz tavsiye 🙌🏻
mommyim ben az seker katiyorum yni bir bardak seker diyosa yarin bardak katiyorum hic katmamak daha saglikli ama oyle de yemiyornve biz de yiyemiyoruz
Gizmokzilla SiprayiL ben direk hurmayı da kullanıyordum illa öz almaya gerek yok, hurmayı biraz sıcak suda bekletirseniz yumuşuyor zaten baya. Hem de çok faydalı 🌸
3kedili2bebekli SiprayiL henüz denemedim bu hafta şeftalili deneyeceğim bende elimde çok tatlı şeftali var da fırsatım yok 😊
3kedili2bebekli SiprayiL teşekkürler inşallah güzel tarif bulursanız paylaşırsanız sevinirim bana hepsinde bir problem göründü tariflerin 😂 içine ya karbonat ya kabartma tozu koyuyorlar içime sinmiyor