selinismail1 Kızlar ben kirada oturuyorum kayınvalidemler evi yıkıp herkese bi kat yapacaklar aile apartmanı gibi ama oturduğum evde öyle çok güzel bi ev olmadığı için yapılacak ev nasıl olsun banyo mutfak yatak odası vs nasıl bişey yaptırayım
niluna selinismail1 hayırlı olsun şimdiden ben bol bol depolama alanı yüklük kiler tarzı yerler isterdim en başta ferah olması için fayans parke duvar boyası gibi şeyleri bayaz ya da krem renk isterdim griler artık iç bayıyor🌸
Meri-Mel selinismail1 Öncelikle aile apartmanı pişmanlıktir . Sonrada özelikle yüklük ve dolapları bogmadan bol tutun evi özellikle toparlasin 😌
1prensessannesi selinismail1 aile apartmaninda bende oturamazdim galiba ama siz anlasiyorsaniz tabiki mantıklı. Depolama alanı için dolap yaptırın rahat edersiniz. Banyo lira açık renk modern fayans guzel olur. Boya rengi açık olsun keisnlikle evi karanlık gösteriyor koyu renkler. Laminat parkeler de açık renk olabilir güzel olur. Esylarinizla renklendirirsiniz dekor falan
Meri-Mel selinismail1 İnsAllah canım her insan bir değil tabiki anlaşıyor ve anlayışlı akrabalarıniz varsa bizimkiler şeytani susuz getirir o cinsten 🥺🙅🥴
selinismail1 1prensessannesi önceden sıkıntı çektim kayınvalidemden şuan çok şükür iyiyiz kayınpederim çok iyi Allah razı olsun her dediğimi yapar alır