gencmom_ Pazarama uygulamasında 5 TL kahve makinası gircek stoğa saat 11.00 de alabilen olursa alsın Haber vermek istedim
bizdejantikizlardik gencmom_ Bunu bir whatsap grubundan atmışlardı bana da. Kart bilgilerini istiyormuş deyince aldırış etmedim inanmadım bende.
gencmom_ Minigim38 evet kuzum sınırlı stokta ben giremiyorum girebilen olabilir yararlansın diye paylaştım
gencmom_ Minigim38 ihtayçı olan gider diye paylaştım bende Çokta mühim değildi benim için umarım umarım maddi durumu olamayan alır ❤️
Minigim38 gencmom_ ben daha önce uygulamayı indirmiştim ama açılmadı ekranda kaldı öyle silmiştim ihtiyaç sahibine gider inşallah
gencmom_ Minigim38 çok yogun aşırı indirim var burda makyaj malzemelerinde falan Bi kaç kere alışveriş yaptım uyguna geldi ondan çok yogun oluyor
Minigim38 gencmom_ anladım bende fincan görmüştüm onu almak için girmek istedim ama uygulama açılmamisti
gencmom_ bizdejantikizlardik kuzum yok öyle bişey bende alışveriş yaptım burda güvenilir iş bankasına ait Hızlıca alın diye kart bilgisi isteniyor sınırlı çünkü Stok olarak koyuluyor