annekralicemerve Kızlar bebeğim 1 yaşında. Uyandığımda hiç ağlamıyor sesler çıkarıyor sadece bu ara kafam karışmaya başladı ya bi sorun mu vardır diye. Fikri olan ?
annekralicemerve faryaa ya ne bileyim kuzum internette o kadar saçma bilgiler var ki insan ister istemez korkuyor yani hep böyledir bu bir yaşına geldi gece uyanması da yok sabah uyandiginda da hiç ağlamaz ben de acaba bir terslik mi var diye düşündüm☺️
annekralicemerve ogrenciannecik Öyle mi dersiniz teşekkür ederim ya internette o kadar korkutucu şeyler yazıyor ki insan acaba diye düşünmeden edemiyor bir de gece uyanması hiç yok full uyuyor bebekken de böyleydi sabah uyandiginda da hiç ağlamayınca korktum bian 🥲😃
ogrenciannecik annekralicemerve internete sorun olmayan degilde cocukları biraz daha fena olan anneler yazıyor ondan hep böyleymiş gibi geliyor cocuklar. sıkıntı durumu olmayan paylaşmadığı için anormal gelmiş olabilir. sağlıkla büyüsün minik🥰
ulker2509 annekralicemerve bence çok şanslısınız pek dillendirmeyin uyuduğunu anlamadığını benimkide hep güler dururdu ağlamazdı uyurdu birkaç biyerde söyledim çocuk huy değiştirdi 😅