bluem https://hizliresim.com/6Dgn7N Sabitlemesi var Boy kademesi Muzikli pilli hitmis olabilir suan calismiyor onu cikiyor oyuncakszda kullaniliyor Tekerlikleri tam Koltuk kilifi cikiyor yikanir Koltuk 360 derece donuyor Katlanma ozelligi var gardiropsdan yada dolap uygulamasindan gndericem kargo daha az odenmesi icin 🤗 fiyat olarak en yuksek verene satmayi dusunuyrum
Ironsides bluem merhaba neden kullanmadiniz acaba satis nedeniniz nedir? Esim almak istiyo ogluma ben istemiyorum zararli buluyorum sizde mi zararli buldunuz
Deletedmom289 Ironsides neden zararli olsunki alti ustu bi kac ay kullancak.sonucta yurumeyi ogrencek.
bluem Ironsides yok kuzum ben kullandim ben mamasini yedirirken Oturtup sabitliyrdum kolay oluyrdu temizlik yaparken oturtuyordum emeklediginde bir yerde tututmak zor oluyr malum
Ironsides Deletedmom289 birkac kaynaktan oyle duydum detayini hatirlamasamda takip edip guvendigim doktorlarda bu konuda bilgilerini paylasmis benimde icime sinmiyo oyuzden ozellikle erkek cocuguna onerilmiyomus
Yagmur92 Deletedmom289 yürümeyi yürüteçle öğrenmiyorlar bütün uzmanlar ne kadar zararlı olduğundan bahsediyor
bluem Ironsides evet erkek cocuklarina onermiyrlarmis ama cok bindirilmiyr ki bn temzlik yaprken hayaat kurtariciydi bn memnun kaldm bisey diyemem