Glsm-melek Kızlar kızım 7 aylık ama ne bi dönme ne bi emekleme yürüteçe koyuyorum hiç bi çaba yok sizinkiler nasıl? Biraz kilolu bi bebeyiz doktor ona bağladı ama.
Egelihayat Glsm-melek 7 ay 22 günlük oglum örümcek ile aktif sadece uyurken saga sola dönüyor uyanikken dönmüyor, emeklememi o neydi gıızzz, uykular nasillll gidiiiyo🤔 annennne abbab dedddid çığlıklar mam manmlar havada. Zayıfladı galiba yaaa
[silindi] Glsm-melek Zamanı gelince yapar biraz keyfini çıkar bu günlerinin benim oğlum doğduğundan beri eli kolu durmaz çok hareketli bir bebektir. 6 ayın başlarından beri emekliyor şu an 7 ay 8 günlük evde girmediği delik yok. Yürüteçle akrobasi yapıyor resmen kaldırdım kullanmıyorum. Koltuklardan tutunup kalkmaya başladı. Gece uykusunda bile rahat durmuyor çok değişik pozisyonlarda uyuyor.Bütün gün peşinde jandarmalık yapıyorum asla arkamı dahi dönemiyorum. Emeklemeye o kadar meraklıydı ki desteksiz oturmayı bile sonradan öğrendi ama kurt var resmen asla oturmuyor. Bi kaç ay daha dursa gık demezdim vallahi 🤣 Sağlıklı olsun beybiler de yeter hepsinin kendine göre bir takvimi var işte.
Enise17 Bızımkı donuyo gerı gerı surunuyo suan emekleme bu sekılde 😂 yurutecde de gıdıyo bıraz ama halının uzernde gıdemıyo kılodan dolayı olabılır kac kılo bızımkı 8 kılo suan
Enson Yedi ayı bitiriyoruz emekleme yok karin üstünde etrafında dönüyo yurutecini götürüyor dönüyor ba ba diyor eee diyo diş yok biraz zayıfladı gibi geliyor bana
esmaamine altını açtığımda bezlenmemek için dönüyor kacmaya calışıyor. cak yapıyor, cok gülüyor, adı solendiğinde bazen bakıo bazenumursamıo, uykusu çok düzenli, mamayı hiç sevmiyor buyüzdende cok zayıf 7 kilo ;(
Hiraninannesi_70 Merhabalar bnm kızımda 7 ay 7 günlük aktif bir şekilde yuvarlanarak dönerek her yere gidiyor desteksiz oturup oynayabiliyor 1 haftadır apalamaya çalışıyor 2 adim atıp düşüyor istediği birşeye de sürünerek varıyor 😂 sürekli bağırıyor ağu gugu aaaa biiiii diye ve sürekli gülücükler saçıyor 🥰 kilo alımı önceki aylara göre biraz yavaşladı sanırım boyumuz uzuyor gibi ve çok hareketleri bununda etkisi vardır tabiki 😊
Hiraninannesi_70 Glsm-melek insAllah annesi zamanla tabiki her bebeğin gelişimi yaptıkları farklı oluyor geç olsun da güç olmasin sağlıcakla büyüsün bebislerimiz insAllah🤲❣