Slncnr Merhaba bi sorum olacaktı size 13 aylık oğlum var günlük ne kaç ml devamsütü içmesi gerekiyo anne sütü yok malesef,bir de inek sütü vermeli miyim faydası var mıdır?
Ikrazumra19 Slncnr ben o zamanlar toplam 500-600 cc mama veriyordum gun icerisinde 18 aylik olduk simdi kizim kendi birakti mamayi hala inek sutu vermiyorum doktorumda tavsuye etmedi
mugeturanoglu1 Slncnr 500 ml devam sütü vermen lazım biz aptamili 600e kadar çıkartıyoruz hatta gün içinde :D
MuhammedAmine Slncnr öğlen uykusuna geçmeden 270 ml akşama doğru 270 ml gece uyumadan önce 270 ml içiyor günlük 810 cc ediyor ama bazen sadece öğlen ve gece içiyor oda 540 cc eder . 13 aylık inek sütü vermedim Pınar devam sütü var onu denedim
Gokubcera Ikrazumra19 dewam sütü dediğiniz illa mama olmalı mı ? Kutu süt olarak dewam sütü war pınarın filan onalrda da yine aynı cc mi vermeliyiz
Ikrazumra19 Gokubcera onlari bilmiyorum hic vermedim 18.aylik biz devam sutu mama iciyoruz daha 1 hafta once biraktik ki pınarın oyle bir sutu oldugunu ilk defa suan duydum
Gokubcera Ikrazumra19 pınarın dostun çoğu markanın war marketlerde oluyo. Çocuk dewam sütü yazıyo üstünde ballısı da oluyo sade olan da. İçind vitamin mineral çinko vb bir sürü yararlı madde war genelde 500 ml olarak satılıyor ve normal kutu sütlerden fiyatı biraz yüksek
Tontisimm Bende pınarın devam sütünü veriyordum doktorumuza sordum inek sütü verebilir miyim diye verebilirsin dedi kızım inek sütünü nedense daha çok sevdi
Ikrazumra19 Gokubcera dogrudur canim benim kizim sut sevmiyor icmiyor o yuzden vermiyorum bende normal yemek yiyor
aylindeniz inek sütü kansızlık yapıyor sonra iştahsızlıkla uğraşıyoruz , aptamil 1 yaş sonrası 500-600 ml alabilir bence
tczehra [bilinmeyen] 500-600 cc verin devam sütünü günlük onun hariçinde normal inek sütü kansızlık yapıyor canım ne kadar geç o kadar iyi bence