21busra21 Bir buçuk aylık bebeğim hiç uyumuyor hele geceleri sabaha kadar neredeyse 0 uyku gündüzleri de uyuyor ama çok kısa sürüyor sürekli mızmızlanıyor düzenli bir uykusu hiç yok artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapmam gerek
ebrarkusuum 21busra21 uyumayınca uyumuyorlar gerçekten son 2 haftadır huy değiştirdi resmen kızım 2 ay 21 günlük daha uyumasını bekliyorum bazen 2 bazen saat 3
Hulya0129 21busra21 6. Aydan bildiriyorum hâlâ aynı 😴 2 ay sabah ezanından ikindiye kadar uyurdu acıkınca uyanirdi 3 ve 4.ayda çok rahattım şimdiyse sabah akşam uyumuyor gündüz 15 dkyi geçmez memede uyur yerine koyunca 5 dk sonra uyanır
97e ebrarkusuum benımde 2 ay 15 gınlk cok sglayan bebek oldugu ıcın sallamaya alıstı besıkte gun boyu sallıyorum besıktedalsın dıe yarı gozu kapalı tuvalete kalkıorum aglıor sogan dogrucam aglıyor yanı basından hc kalkamıorum esım glnce yemek ypmaya clısıorım ınanın gun boyu sallamak uyusun dıye ugrasmak dha zor
ebrarkusuum 97e bizimki sallanmayı da sevmiyor pek kucak seviyor daha çok ve dediğiniz gibi yemek yapmak için ben de eşimi bekliyorum ve gerçekten tuvalete gitmek bile lüks yani