kalbimegem İsrail tüm Avrupa ülkelerini Amerikayi arkasına almışken Biz fakir müslüman ülkeleri ne kadar onlarla baş edebiliriz Yanımızda olabilecek tek Rusya o da zaten Ukrayna savaşında yorgun… Sıra bence bize geliyor İsrail bir hat boyu Türkiye doğru ilerliyor Filistin Lübnan Suriye Türkiye
Deletedmom_289 kalbimegem rabbim sonumuzu hayır etsin. Sonumuz hiç iye gitmiyor. Türkiye NATO ya üye bakalım. Bu dayanağım bu.
Elmsnghn kalbimegem fakir musluman ülkesi bugün iPhone için kuyrukta bekleyip stok bitiren Türkiye mi? Ayrıca hadislerle rivayet edilen müslüman ülkelerin malup olmayacağı yönde. Eğer araştırırsanız. Bu savaş zaten kaçınılmaz. Bugün Yahudiler dahi kaybedeceklerini biliyorlar.
dertlikaval kalbimegem Deletedmom_289 Elmsnghn Ben de korkuyorum Allah tüm müslüman aleminin yardımcısı olsun fakat unutmayalım türkiye natonun en güçlü 3. Ordusuna sahip ben bize sıçrayacağını düşünüyorum cesaret etmeleri zor geliyor
Mtzzeynep kalbimegem bize saldırmaya kalsa diğer müslüman görünümlü ülkeler destek mi çıkar sanki. Daha 2gün önce Arabistan’ın köpeği Filistin umrunda değil diye açıklama yaptı Türkiye umrumda mı olur sanki🤬
gencmom_ kisayizyaondan Turkiye de israili destekleyenler savaş olursa önden yürüsün lütfen İsraili desteklemiyorum ama ülkemde savaş olursa kaçmam da.
lohusaserbeti kalbimegem Fakir bir müslüman ülke olduğumuzu hiç düşünmüyorum Türkiye çok güçlü bir ülke. Ama yine de savaş yanlısı kişileri kınıyorum. Bizi özellikle bu savaşa sokmaya uğraşan bir kesim var ülkede. Umarım hiç bulaşmadan bu işten kurtuluruz 🙏 Amin 🤲🏻
Biricikkizim lohusaserbeti Aminnn, Rabbim bir mucize yaşatsın ve savaş bize sıçramadan bitsin. ailemizle evlatlarımzla sevdiklerimizle beraber mutlu, sağlıklı, huzurlu uzun,gelecek korkusu olmadan korkusuzca yaşamayı nasip etsin Rabbim.
kisayizyaondan gencmom_ e aşko niye üstüne alınıyorsun ki Emin ol eğer öyle bisey olursa ilk kaçanlar onlar olacaklar
lohusaserbeti Biricikkizim İnşallah ortadoğudaki kaostan karmaşadan her dönem payımızı alıyoruz ne yazıkki 😑
ArvenMom kalbimegem korkmayın bu kadar sakin kalın hanımlar içinizi karartmayın panik yapmak sağlığınız için iyi değil bi nefes alın su için camı açın sakinleşin savaş ülkesindeyim bu kadar panik yaparsanız yaşanılmaz hal alıyor şuan orta da birşey yok korkutmayın kendinizi