Benoyleuygungordum__ Tatlişş annelerimm 💐 Neler yapıyorsunuz gün içerisinde bebislerinizle , nasıl oyunlar oynuyorsunuz , bebeğinizin en keyif aldıgi uzun süre oyalandigi şeyler neler ?? Neler yapabiliyorlar azciikk paslaşalimm kizzz 😂
ylmzzz Benoyleuygungordum__ bebiş yeni 10 aylık oldu evde asla durnuyor ve şu aralar sürekli bana yapışıyor sizde de öyle mi bilmiyorum oynatmak için yere oturuyorum onunla anlatıyorum oynatıyorum ama o yok bakmadan direkt yakma yapışıyor kucak istiyor
ozlem592_ Benoyleuygungordum__ merhaba benimki en çok benimle oyalanıyor başka şeyler dakikalık ilgisini çekiyor sürekli peşimde kucak istiyor uykusu şu sıralar bozuldu gerileme yaşıyoruz sanırsam her ay yeni maceralara yelken açıyoruz 😂
112canan112 Benoyleuygungordum__ 10 aylık olmaya son 2 gün 😇 üst diş çıkarma serüveniyle birlikte kurtlu dötüyle uğraşıyorum 1 dakika yerinde durmuyor maşallah 😂 bul tak oynatmaya çalışıyorum, yavaş beni anladığını farkediyorum bu çok hoşuma gidiyor.. en sevdiği aktivitemiz kitaplar.. tavşancan ve faresu diğer çocuklarım oldu diyebilirim 😂 tabii her bebek gibi sürekli üzerime tırmanma halinde yan yana olsak bile arada bir gelip tırmanıp gidiyor 😂😂
hasibekar Benoyleuygungordum__ biz 9 aylığız bebegimin pek ilgisini çekmiyor oyunular sürekli ev eşyasıyla ugraşıyor
DogaKusunAnnesi23 ylmzzz al benden de o kadar yanına oturup onunla oyun oynayım göz kulak olayım diyorum iki dakika oynuyor sonra kucak istiyor tırmanıyor sanki bırakıp kaçacakmışım gibi evde asla iş yapamıyorum 🙄 uyutmaya çalışmak hele zulüm. Sürekli dönmek istiyor hareketli çok uykusu vae ama durmadığı için uyuyamıyor uykuya dalamıyor. Sanırım dişi de çıkıcak ondan mı huysuz anlamadım 😟