Pinkgold Merhaba güzel anneler sizin bebişler 1.5 yaş sendromuna girdimi acaba bizim ki elleriyle heryere vuruyor devamlı sizinkiler nasıl
Hulya0129 Pinkgold sürekli ağlıyor bağırıyor bı şey veriyorum ağlıyor vermiyorum ağlıyor uyurken bile ağlıyor 😂 bezini değiştirirken tekme atıyor kızıyorum yapmaması icin dışarıdan eve gelirken kıyametler kopuyor
Pinkgold barbiee_ bizde böyle bi durum yok ama ellerini devamlı heryere vuruyor sinirini böyle atıyor galıba diye düşünüyorum 🤔
sevimailesi barbiee_ benimkide öle cnm ya bize vuruyor ya Bi yerlere kızıyor herseye hep bir vurma peşinde 🤦♀️ zamanla geçecektir illaki bu durum
Pinkgold Sungerbob bizde o ısırma vardı sonra bıraktı ellerini vurmaya başladı masaya yerlere duvara falan
barbiee_ sevimailesi inşallah valla kafasını kütür kütür her yere vuruyor engel olamıyorum yine yapıyor sürekli
gulten01 barbiee_ şuan bu yorumu okuyunca bi istemsizce rahatlama geldi 13 aylık bebeğim sinirlendiğinde özellikle gidip kafasını yerlere vuruyor sonra sinirini atamayıp gelip ısırıyor inanın psikolojikken maf olmuş durumdayım bu çocuk bunu nereden öğrendi neden böyle yapıyor diye diye içim içimi yedi ben ve eşim o kadar dikkat ediyoruz ki yanında ses tonumuzu bile ayarlayıp konuşuruz buna rağmen nasıl bu şekilde davranıyor diye çok üzülüyordum ama okudum da genel olarak bu yaşta bu davranışlar normalmiş
civcivim0 19 aylık istediği bir şeyi yapmadığımda ya elindekini fırlatıyor ya bir eşyaya vuruyor bazen de direk gelip bana vuruyor ya da mıncıklıyor ısırıyor. Yeni yeni huylar geçicidir umarım çok can sıkıcı gerçekten 💆🏼♀️
Pinkgold civcivim0 sendroma girmiş bizim bebişler umarım çabuk düzelirler saçma sapan şeylere ağlıyor bide tuhaf 😐 yapma diyorum anlamıyorda dahada yapıyor
Aylaam civcivim0 aynen benimkide oyle birde birseye izin vermezsem yere uzaniyor oylede guclu ki kaldiramiyorum Peki konisuyorlarmi? Kizlar bebisler
civcivim0 Pinkgold kız bugün süpürge açtım gitmiş saksıdaki toprağı dökmüş. Neyse sinirlenmicem dedim yapma etme vs söyledim bişeyler süpürgeyi tekrar çıkardım süpürdüm yerine koymaya gittim geri geldim yine dökmüş. Yani çıldırmamak elde değil😅
civcivim0 Aylaam anlamlı cümlesi yok henüz ama anlamsız şekilde konuşuyo kendince sürekli. Onun dışında söylediği kelimeler anne, baba, dede, bebek, hadi, geldi, karga, bitti, hayır, cici, kalk bunları söylüyor
Pinkgold Sungerbob kendi kendine bıraktı biranda artık ısırmıyorum bu vurmalar falanda bitçek heralde ısırma gibi