Sare-10 NewMomm1 bence böcek bısey ısırmış ıltıhap etmiş doktora getır bır merhem bısey versın de ıyleşsın cocuk
Cicektebenimcicekligunlerde Hll112 benim oğlumu geçen köyde kulak sokan böceği diyorlar kiskacli siyah o ısırdı sanırım böyle oldu evde onu gorduk sonra geçti ondan post sahibine sordum. Alerjide boyle oluyor mu bilmiyorum
Meri-Mel NewMomm1 Alerjik gibi duruyor , değişik ne verdin biz de kajuda böyle oldu önceden alerjide döküntü olurdu şimdi bu şekilde 😥
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel aa benim o ara tahin helvası çok yemişti ben böceğe bağlamıştım bı daha olmadı çünkü.🤷🏻
Meri-Mel NewMomm1 Sen yedin mi emiyor mu ,bir ot böcek ortam bile olabilir biliyor musun yani yatağı, yorganı değişti mi köy gibi bir yere gittiniz mi ya da il değişikliği piknik falan
NewMomm1 Meri-Mel emmiyor yatağı yorganı depişmedi malesef uyuza yakalandık sık sık yıkıyorum kıyafetlerini bir yere de çıkmıyoruz bu uyuzdan dolayı
ikioglus Oğlumda buna benzer bir şey sırtında çıkmıştı sol koluna kadar yayılmıştı 3 gün içinde zona demişlerdi ancak ton balığı alerjisi çıktı. Takip edin ve yine de doktora götürün geçmiş olsun