Eylulardc Günümüz oldu ateş burun akıntısı öksürük hapşırık perişan haldeyiz ya napcm hiç bilmiyorum bu ateş ne fena bişymiş doktora gittik kendi yenecek diyor ama 3 gündür ne yemek yiyor ne uyuyoruz ikimizde😞😞
Elegance Eylulardc bizim de ilk ateş oldu dr gittik onun dışında herşeyi temizdi dr ilaç verdi arkası gelir kulanmassanız dedi sadece ateş var diye ilaçları vermedim ertesi gün baktım olmayacak verdim ama her şurup verdiğimde kustu her seferinde tekrar dr gittik baya ilerlemiş tabi hemen iğne ve buhar başladık bugün üçüncü iğneyi olduk çok şükür iyiyiz demek istediğim kötü bir salgın var kendi kendine geçmeyebilir dikkat edin geçmiş olsun
Basaksmrdyn Kardeşimin oğlunun beş gün sürdü ilaç kullanmadılar geçti sonra. Şimdiki grip virüsü bu şekilde maalesef çok güçlü bir şekilde mutasyona uğrayarak geri geldi ciğerlerini kontrol edin hep o çok önemli. Hırıltı duyduğunuz anda doktora gidin derim.
Eylulardc Elegance kendi kendine geçmedi malesef şiddetlendi iyice hem idrar yoku enfeksiyonu hemde üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik başladık Allah yavrularımızı korusun