aslalp Bebeğim 10 aylık ve saat başı ya da 45 dkda bir uyanıyo emmek için geceden mama yedirip karnı tokta olsa uyanıyo ve ben çok yoruldum uykusuzluk mahvediyor beni ne yapmam lazım anlamıyorum önerileriniz var mı?
askbebegimmbenim aslalp 10 ay 16 günlük aynı durumdayız. Uykusuzluktan mahvoldum sürekli dönüyor oturuyor ağlıyor
edkzl aslalp askbebegimmbenim Uyku eğitimi veren sayfalarda bi yazı gördüm su içirin böyle durumda diyordu bebek su içmek için uyanmayıp uyamaya devam edebilir diyordu bebekveuyku instagram sayfası 11 eylüldeki gönderide okudum bugün bende denk geldim tam bi bakın ister
aslalp askbebegimmbenim ever ya pışpışlamayla da uyumuyo direk meme arıyo emzikte kullanmıyor çok zor
askbebegimmbenim aslalp emzik kullaniyoruz biz ama yinede meme veriyorum uykusu dağılacak yoksa sonra emzik verip devam ettirebilirsem ediyor uykuya yoksa dön otur bakıyor etrafa
utkummm aslalp bizde ayniyiz ya 8 ay 7 gunluguz dogdugundan beri en uzun 1 saat uyuyo tok ama surekli emip uyumak istiyo napicami sasirdim post aciyorum hic yazanda olmuyl Sizinde mi hep boyleydi bu ara mi boyle sadece
atlass1 aslalp 1 ay çektim onu 10 aylıkken başladı aralıksın 11.aya kadar devam etti maalesef çözümü yok sabaha kadar belki 10-15 kere uyanıyordu oturuyor ağlıyordu çığlık çığlığa şükür azaldı 11.aydayız ataktı sanıyorum 1 ay zombi gibi gezmiştim uyumuyorduk🥲