asell13 Sizbilirsiniz kesin demiyorum ama aklımıza ilk o geldi yapmazlar diyemiyorum da ama böyle de çok tuhaf bilemedik
Winner Büyü değildir ya annenizin sigara içmesinden rahatsız olmuş bu yaniii. Farklı yerde içsin anneniz bi tekrardan takip edin aynı saatte
asell13 Winner bahçe yani açık alan orda içiyor bilemedim yeni sordum kadın bahçede oturmuş bekliyor bidaha yapacakmı diye 😅😅
kubra00k O hareket bildiğim kadarıyla büyü yapan kişiden korunmak. Yani annenizin oraya ona büyü yapmaya geldiğini düşünüp su döküyor ki bozulsun. Su dökmek büyüyü bozar derlerdi. Ordan aklıma geldi
asell13 kubra00k annem kimsenin kalbini kırmaz kaldıki büyü ama onlar yapmaz diyemem bi kaç bişeye şahit olduk bilemiyorum o yüzden aklımıza ilk büyü geldi
EsrraZ asell13 bi kadın demişti ki büyüyü yemene içmene gerek yok sokağına suyunu bile dökseler kafidir abdestsiz inançsız imansızsan vay haline… 😓😓
153s34 asell13 belki baska bseydir ya. Buyu flan oldgnu zannetmiyorum. Ayrica buyu olsa bile kendi pencre dibine niye yapsin? Korunmak icin yapilan bseyse okey de kotu bi amac icinse kendi dibine yapmaz diye dsnuorum
asell13 153s34 yani bi anlam veremedim 10 dk sonra dönüp flaşı açıp bakıyormuş su döktüğü yere bende dedim belki odadadır bazen bardakta artık kalıyor ya su onu döküyordur ama dönüp neden flaşla bakıyor onu anlayamadım
153s34 asell13 belki baska bseye bakti kiz. Belki ses duyuyor o taraftan fare kedi vs. Ne oldguna bakiyordur. Su doktukten snra geliyordur belki hhayvan flan. Gunduz gidip bakma imkaniniz yok mu o tarafa.
Ecrin4161 Çok değişik bir durum ama bence o ablanın pek psikolojisi normal değil korkarım açıkçası :))