bhrbrc İlk defa kakasında mukus gördüm ateş yok yarın dr göstercem ama bilgisi olan var mı neden olur?
bucocukac_ bhrbrc kaka da mukus diye bişey yok mukus kaka var yani kakanın tamamı mukus gibi olur sizde durum öyle mi bu ikisi çok karıştırılıyor
Milkainegii bhrbrc merhaba benim bebeğim 4 aylık doktora götürmedim ama, ilk doğum yaptığımda soğuk kahve çok tüketiyordum. Farkettim ki ben ne zaman süt içsem bebeğimin kakası mukuslu. Azalttım düzeldi. Sizin farklı bir durum olabilir, bilginiz olsun
buyrunben bhrbrc benim bebeğimde de oluyor kaç ay doktor doktor gezdim diyebilirim Alejiden şüphelendiler şükür bişey çıkmadı büyüdükçe azaldı ve geçti çok şükür bı sorun yok Doktorlar daha çok mukuslu kakadan baaska bie şikayet var mı diye soruyolar vücudunda kızarıklık gibi bir sorun oluyor mu zaman zaman ? Alerji varsa vücudu tepki yapar süt ürünlerine karşı örnegin
bhrbrc Milkainegii farklı bir şey yemedim anlayamadım neden olduğunu maması da her zaman kullandığım 🤷🏻♀️
bhrbrc buyrunben başka şikayetimiz yoktu gaz sancıları vardı bigaia kullanıyoruz bir de yüzünde egzama vardı doktor mustela önerdi kullandık geçti bir de öpmeyin dedi. Bugün ilk defa oldu telaşlandım.
buyrunben bhrbrc bhrbrc olabilir ya küçüklerde çoğu zaman oluyor endişe etmeyin canim takipte kal fotoğraf cekebilirisn göstermek için hele kan veya vücutta kızarıklık yoksa telaş etmeyin
letubra bhrbrc şuan 4 aylık benimkinin doğdığundan beri öyle süt et gibi alerjik şeyleri yemedim denedim yine vardı doktor tek başına mukuslu kaka alerji hastalık değildir başka belirtiler olursa öyle inceleriz korkma demişti
bhrbrc cLearQueen evet götürdüm. Fotoğrafını çektim gösterdim doktor tek başına bir şey olmaz dedi. Bir de 2-3 parçaydı komple mukus değildi
mysozclk cLearQueen bızım kakada da o ayda mukus basladı 7. Aya kadar surdu tek basına bısey ifade etmiyor