annevebebegiii__ Yarın ek gıda için Avakado vermem lazım marketten aldım fakat çok sert yumuşamasını beklemeli miyim? Buharda pişireceğim için sıkıntı olmaz mı?
kidshappy annevebebegiii__ olgunlassa daha iyi olur sasımsı ham bir at olabilir bebek için sevmeyebilir
asell13 annevebebegiii__ avokadoyu pişirmeye gerek yok 1-2 güne kağıda sarıp bekletin yumuşuyor zaten
pasaklisinkukuli annevebebegiii__ neden pişiriyorsun ki çiğ ver olgunlaşınca tadı cok kötü olur pişince
babyaksu Yumusamasını bekleyin sertken yenmez acı bir tadı var bir iki güne yumusar gazete kagıdına sarılabılır ya da muzun yanında tutun
asell13 annevebebegiii__ 1-2 güne hemen yumuşuyor daha yağlı güzel olur pişirmeyin öncelik başka sebze meyveye verin daha iyi olacaktır
cokbilmismom annevebebegiii__ avokado pişen bir şey değil niye pişirip vereceksiniz bebeğe yumuşayan avokadoyu Çatalla ezin oyle verin direkt.
ngold annevebebegiii__ başka meyvelerin yanına koyun elma muz gibi bir gece yumusar parmağınızla bastıırnca izi kalacak kıvamda olması gerekiyor ve pişirmeyin ezin verin
yasminspars annevebebegiii__ avokoyu pişirmeyin bence yanına muz koyup bekletin ben öyle yapıyorum sonrasında olgunlaşmış kullanmayacağım fazla kısmı eğer yakın tarihte tüketmiceksem buzlukta saklıyorum çünkü çok çabuk kararıyor avakadolar