eliffarslann İyi akşamlar hanımlar bebegim ek gıdayla birlikte sert dıskılamaya başladı ve yaparken cok ağlıyor sanırım makatı agırdıgı icin tamamınıda yapamıyor , önerdeginiz birşey varmı ? Fitilmi versem yoksa cözülürmü sorun
theyikik eliffarslann muhallebi yapıyorsanız ondan olabilir. Ben elmalı armutlu muhallebiler yapıyordum bağırsağını açsın diye çocuk iyice kabız oluyordu. Ne zaman ki irmiği yulaf/buğday ununu bıraktım düzeldi.
HE-SEN-COK-BILIYON eliffarslann fazla verdiyseniz eğer ondan kabızlık yapabilir ya da muz tarzı kabız yapacak şeyler verdiyseniz de olur. Yiyeceklerine zeytinyağı ekleyin inşallah düzelir 🥰
damlaytsn bebeklihayatt137_ benim bebiş de 5 buçuk aylık 2 haftadır ek gıda ya tam anlamıyla geçtik dişi de çıktı meme reddi yaşıyorum çorba yapıyorum püreler yapıyorum yiyor ama kabız geçmiyor bugün sağlık ocağına gittim şurup verdi inş düzelirr acaba bişeye alerjisi mi var
eliffarslann bebeklihayatt137_ kabak havuc brokoli bu tarz sebze haşlaması yogurt veriyorum meyve karıstırıp aksi bişeyde vermiyorum 🥲
eliffarslann damlaytsn bugün farkettigim şey sabırım tuvaletii katı geldiği için korkuyor ve yapmıyor daha sıvı tuvalet yapabilcegi gıdalardan vericem bi süre ,ilaç kullanmak istemedim 😮💨
keskindogan damlaytsn merhaba benim bebemle akran ve ben de iki haftadır tadımlara başladım. Yalnız iki gündür bebeğim kabız üstelik en son avokado vermiştin ve neredeyse her gün geçiyordu veriyorum. Kabız olduğu için de çok huzursuz. Sizin geçti mi?
eliffarslann theyikik yapmıyorum hic öyle sadece sebze haşlanmış olarak sebze meyve ve zeytinyagı ekliyorum bakalım aşıcaz bi sekilde bunuda tesekkürler 🪽
damlaytsn theyikik evet bugün gene verdim doymuyor çünkü ne yapsam bilmiyorum :( irmik şeftali armut yaptım
eliffarslann HE-SEN-COK-BILIYON muzda uzun süredir vermiyorum ama cözemedim sanırım hafif olan yiyeceleri vererek devam edicem , insallah 💖
03052024 eliffarslann gün kurusunu suda haşlayın sonra dibinde kalan çok az suyla iyice ezin püre kıvamına gelsin içerisine çok az zeytinyağ dökün kahvaltının yanında verin birebir
eliffarslann damlaytsn tatlı değilde sebze gibi şeyler verirseniz daha doyurucu olur cünkü meyve icerisinde şeker oldugu için daha çok açıktırıyor ama ara öğün olarak verilebilir cevizde rendeleyebilirsiniz 🌺