cakmakt Bebeğim 12 aylık hiçbir hastalık belirtisi yok bi anda sabah ateşi çıktı 38.3 ben ateş düşürücü verdim geçti sonra yine çıktı huysuz zaten bir de uykuda dalamıyor tam şimdi 38.5 kadar çıktı sizin böyle miydi n’aptınız kaç gün sürüyor bu
gmz5555 cakmakt 2 gün falan sürdü bizim duş aldırdım ateşi çıktıkça koltuk altını alnını vs ıslak bezle hep soğuttum üstünü zibinla bıraktım ayakları buz gibi oluyordu bi çorap giydiriyordum
aycavera cakmakt kızımın hiçbir belirtisi yoktu ateşi 38.5 oluyordu bizim ateş ölçerde diş sandım covid olmuş meğer. Hastane gittiğimizde 39.5 tu mutlaka takip edin diş olmayabilir da
Tgccccmt cakmakt diş olduguna nasıl emin oldunuz ? Şuan bogaz agrısı salgını var bogazları enf olmus olabılır ( insallah değildirde )
gmz5555 cakmakt 39 derece olan ateşlerdede pek bisey yapmadılar dış harici ateşlenmesinde hastanede ateş düşürücü verip üstündeki zıbını ıslattırıp giydirtdiler kan vs hiç bisey almadılar yine o şekilde düşürmüştük atesimizi eğer 39lardaysa ateşi diş ayrı bi yana üşütmüşte olabilir tek diş 39 derece ateş yapmaz
cakmakt gmz5555 işte ama üşütme de yok burun akıntısı geniz akıntısı boğaz da kızarıklık hiçbirşey yok iki gündür damakları şişmişti bugün de kabarmış damakları ve huysuz su salyaları zaten fena diş dedi doktor da
Tgccccmt Bebegınız erkek mi? İdrar yolu enf falan olabilir mi acaba test yapıldımı şuan nasıl meral ettim dün yazmıştımda ;(