Tugceksck Sarenur_Kara Aldırıyor canım yaklaşık 3 ay kullandık kızım gayet de güzel kilo aldı 3 aydan sonra yeni çıkan aptamille karıştırıp verdim
Aduru Sarenur_Kara ben kullanıyorum canım 3 aylıkken başladık sütüm yetmiyordu o yüzden başlamıştık 5 buçuk olduk haledaha onu kullanıyoruz ne gaz ne de gabız sorunumuz oldu
sabirsizbebek15 Sarenur_Kara sadece bir ay kullandım içine bir çay kaşığı zeytinyağı koydum 1600 aldı. Doktor çok mu veriyorsun dedi. Daha azını vermiştim hatta
gamzeoguz3 Biz 2 aylıkken 1 Kutu kullandık ama pek emin olamadım gaz taptığım içinde bebelac gold geçtik kuzum şimdi 4 ay 10 günlük şimdi gece tok tutan bişeyler arıyorum
Tugceksck Sarenur_Kara advance olan canım yok olmadı yarı yarıya koyuyorum doktora da sordum sonuçta ikisinde de ihtiyacı olan vitaminler var sorun olmaz dedi aynı marka olunca sorun olmuyor hem böyle mama daha uzun süre gidiyor yoksa conformil bize üç gün dayanmıyor
Sarenur_Kara Birde arkadaşlar bebeğim her kaka yapmasında kıyafet değiştirmek zorunda kaldık bunmamyı kullandığımdan bu yana sizde nasıl oldu
Sarenur_Kara Tugceksck eczacıya sordum karıştırmasanız daha iyi felan dedi birde comformil kullanıyoruz 5 gün kakasını yapmadı dün fitille yaptırdım sıvı bir şekilde yaptı kabız mı değil mi anlamadım
Tugceksck Sarenur_Kara eğer 2 ölçü yapıyorsan o şekilde yap benim bebeğim 4 ölçü yiyor bazen 2 ye 2 koyuyorum bazen 3 e 1 koyuyorum
kiliclar [bilinmeyen] aldırır tabiki canım üstelik bağırsak sistemine de çok iyi gelen bir mamadır aptamil conformil
Mislina01 sabirsizbebek15 benim bebegim çok zayıf emziriyorum bazen emiyo bazen emmiyo sütümü sagıp veriyorum acaba günde 1 2 ögün versem kilo aldırırmı