papatya0909 Annem epilepsi hastası Nöbet gecirmedi ama ansızın 2 kere idrar kacırdı farkında olmadan Epilepsi bunu yaparmı acaba bilen varmı
berk58 papatya0909 babam epilepsi hastası nöbet anında idrar kaçırdığı olmuştu bi kaç kez ama o zamanlar uykuda nöbet geçiriyordu ağzından köpük felan çıakrdı titrerdi o bitti artık olmuyor nöbet şekli değişti şimdi uyanık nöbet geçiriyor bilinç kaybı yaşıyor tuhaf davranışlar sergiliyor sonra kendine gelince ne yaptığını hatırlamıyor
Snowglobe papatya0909 bazen dalan bi bakış bile epilepsi belirtisidir. Muhtemelen dark etmediniz nöbet geçirdi ve idrar yaptı. Babam 31 yıldır epilepsi .
Snm1234 papatya0909 epilepsinin farklı farklı türleri var. Bilinci açık mıydı? Göz dalması falan yaşadı mı altına kaçırırken? Bende de epilepsi var ilacı bırakma sürecimde sürekli bi dalgın hali vardı gözüm dalıp bilincim o an kapanıyordu bi süre sonra kendime geliyordum kaldığım yerden hayata devam ediyordum. Doktoruma söylediğim de bilimci kapalı göz damlası da bi nöbet türüymüş mesela.
Poyrazinorhaninannesi33 papatya0909 benim ablamda epılepsi artı Wilson hastası ikisi birden daha zor rabbim şifalarini versin annem hep başında tek bırakamaz. İlaç da kullanıyor ama nöbetleri oluyor yinede. Bazen gergin geliyor bazen on günde birkaç gün üst üste geliyor. Küçüklüğüm hep korkuyla ve üzülerek gecti
papatya0909 berk58 cok gecmis olsun annemde öyle Bi acayip hastalık nöbet anında merdivenlerden falan uctugu da oldu Ama bilinci yerindeyken bi bakdık idrar kcmıs Aksama dogru birdaha oldu anlamadık
papatya0909 Snowglobe cooook gecmis olsun Ne zor bir hastalık napıcaz bu hastalıkla bilmiyorum😔😔😔 ömrümz korkarak gecyor Merdivenlerden uctugu bile oldu Hapta kullanıyor oysaki
papatya0909 Snowglobe peki annem ozaman 2 keremi gecirdi bugun nöbet Bir günde birden fazla oluyor mu
berk58 papatya0909 nöbet geçirince kaslarını kontrol edemiyorlar ondan oluyodur muhtemelen sizede çok geçmiş olsun benimde babam geçen gün nöbet geçirip annemi ensesinden tutup koltuğa itmiş kadın neye uğradığını şaşırmış bi keresinde de gece yarısı evden çıkıp gitmiş nöbet geçince eve geri gelmiş zor bi hastalık Allah herkesin yardımcısı olsun
Snowglobe papatya0909 bizim başımıza neler geldi bi bilsenizz…. Çiğdem özkara diye istanbul da bi doktor var çok iyi bi aeaştorın isterniz
arasssmommm papatya0909 merhaba birden fazla aynı gün içinde oluyor hem anne hem kardeşim epilepsi ama idrar kaçırmaya denk gelmedim çok fazla çeşiti var mümkün yani
papatya0909 Snowglobe Gercekten hayatımız sıfır yasam kalitemiz sıfır korku endise ile ysamaktan 😔😔😔 ben o nıbetlerden öyle korkuyorum ki o an ayılamazsa diye İlac aldıgı halde gene gelyo demekki Ne zor bi hastalık bu ey buyuk allahım😔😔😔😔
papatya0909 Snowglobe Ömrümüz böyle korkarak mı gececek psikoljm alt ust bide farklı sehirde yasıyorum
Snowglobe papatya0909 babam da ilaçlara tepki vermiyo . buna dirençli epilepsi deniyo. Bu gibi durumlar da sol gögüsün üstündeki derinin alt tabakasına pil takılıyo. Pil beyine belli aralıklarla elektrik gönderiyo ve nobetleri azaltıyo. Ücretsiz devlet takıyo
papatya0909 Snowglobe aaa bilmiyordum devlet hastanesi yapar dyorsunuz Sizde varmı yapıldı mı? Norolojiye basvurumu yapmam gerek bununnicin
Snowglobe papatya0909 uyku uyıyamaZdım bi şey olacak korkusundan. Ama evlendim evden ayıirılınca göz görmeyince gönülde katlanıyo