zeniamom Kızlar kızım 1.5 aylık afedersiniz balgamı var sanırım çünkü boğazı doluyor gibi oluyor öksürüyor hırıltısı da var acile götürmelimiyim
zeniamom zeniamom uyurken felan olmuyor sadece uyanıkken az da olsa dediğim şeyler oluyor ilerleyen bir şey mi bu
incimevaa Benimde bir buçuk aylık bebeğim var ayni sorun bizdede oldu. Dün doktora götürdüm çok yoğun geniz akıntısı ve balgami var dedi. Geniz akıntısı için bir damla yazdi bir de antibiyotik yazdi. Sürekli burnunu temizle serumla dedi. Pazartesi de kontrol verdi hala geçmemiş olursa yatarak tedavi etmeyi düşünüyor
incimevaa Sizinde bebisiniz benim bebeğim gibi küçük bence götürün boğazını tıklayabilir balgam Allah korusun. Bir de oksurmesi iyi dedi oksurerek atacak dışarıya balgami dedi doktor
eozlem Doktorum bana normalden fazla besle, fazlalığı kusarken balgam da çıkar dedi, gerçekten de öyle oluyor. Kusmuğu balgamlı hep. Hala düzelmedik ama biraz daha iyi.
bebekimmm1 Benim bebegımde aynı şekilde fazla besledıgum zaman kusmayla atıyor balgamlı kusuyor ama neden olduğunu hıc bılmiyorum