duhaegearss seyranmerter emzirip çıkıyorum gideceğim yere bağlı değişiyor tabi bu artık her yerde bebek bakım odaları var emme zamanı geldiğinde ya da emmek istediğinde oralarda emziriyorum bide araba içinde yol boyunca istek halinde emziriyorum
mamabear_ seyranmerter mememle. Avm’lerde zaten bebek bakım odaları var. Bir kafede vs oturuyorsak da tişörtümün altından emziriyorum. Müslin bir örtüyle de örtebilirsiniz.
elisa2705 seyranmerter Ebebek benzinliklede bazı restoranlarda bile emzirme odaları var buralarda emziriyordum cok mecbur kalırsam da arabada emziriyordum
1gulceninannesi seyranmerter emzirme örtüsü kullandım uzun süre. Artık örttürmüyor tişörtün altına kendisi girip emip çıkıyor 🥴
seyranmerter duhaegearss teşekkür ederim bende çıkmasan emziriyorum zaten dışarıya çıkınca hemen uyuyor çok kalmadım dışarda uyanmadı da o yüzden sorayım dedim
seyranmerter elisa2705 teşekkür ederim bugün 18 günlük olduk kırkımız çıkınca şehir dışına çıkacağız arabayla bakalım nasıl olacak
crybaby seyranmerter her yerde emziriyorum emzirme önlüğü almıştım yürürken emzirdim sahilde emzirdim o derece🤣