anneliksevinci Merhaba 8 aylık bebeğim var, meme+mama+ek gıda gidiyoruz Ama benim burnun akmaya başladı kuru bir öksürüğüm de var biraz Ne yapabilirim korkuyorum bebeğime de geçer diye Nasıl hızlı atlatabilirim acaba
Mrvsmt2502 anneliksevinci sarımsak kürü yapıp tüketin, ıhlamur için, yiyebilirseniz limon yiyin, bulduğunuz her fırsatte bebiş uyurken sizde yatıp dinlenin
tuzludakota anneliksevinci (dağ) kekik çayı iyi geliyor bana, hatta birazdan tekrar demleyip içeçğim bende grip oluyor gibiyim
Mrvsmt2502 anneliksevinci sarımsakları (3 diş falan) minik minik doğrayın üstüne 1 yemek kaşığı kadar bal ekleyin üstüne 20 25 damla limon sıkın. Karıştırıp çiğnemeden yutun. Çok iyi bir şey alışkanlıl edinip haftada bir yapın hastalansanız bile ayakta atlatırsınız
tuzludakota anneliksevinci hiç denemedim açıkcası, french presste yapıyorum ortalama 5 dakika demliyorum, balla da tatlandırabilirsiiniz
anneliksevinci Mrvsmt2502 çok teşekkür ederim hemen yapacağım inşallah iyi gelir günde bir kez mi yapayım hastayken peki
Mrvsmt2502 anneliksevinci çok kötü olduğunuzda günde 2 3 kez yapabilirsiniz ben günde 1 yaptım hastalık döneminde çok kötü değildim