PrensesimDuru Kızlar bebeğime emzirdikten hemen sonra mama verebilir miyim ? Sizce bir sıkıntı olur mu ? Çünkü emziriyorum hala ağlıyor. Ne yapmalıyım ?
onefinemom PrensesimDuru 5 aydır meme + mama gidiyoruz biz , doymadığını düşünüyorsanız verin tabi niye vermeyesiniz
akdemrfdn Benim bebeğim düşük ağırlıklıydı, doktorum da emmenin ardından 60 cc ver, 60 bitirilirse 90 ver dedi. Öylece kilo aldık şükür. Vermeyince ağlıyor bu arada çünkü emince tam olarak doymuyor.
PrensesimDuru akdemrfdn benimki de 5 günlük sarılık riski var o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Doktor mama ver dedi yarın kontrolü var. Ben dr öyle yapıyorum inşallah fayda sağlar
akdemrfdn PrensesimDuru PrensesimDuru Ben sarılığımızı öğrenince iki saatte bir emzirip mama verdim. Öylece bir gecede düştü değerimiz şükür.
akdemrfdn PrensesimDuru Doktorum kaşık biberon önerdi, onunla besliyorum. 2.ay kontrolünde normal biberona geçip geçemeyeceğimizi soracağım. Kaşıkla beslemek meme reddini önlüyor, en iyisi aslında kaşık biberon. Eczaneden aldım
akdemrfdn PrensesimDuru 11.9′du bizimki, 9′a düşünce daha yükselmez zaten takibe gerek yok artık dedi.