aslanmommy Kuzu kıymayı ilk verirken nasıl verdiniz? Kasap yarın ilk çekim olarak taze getirecek normalde bugün yedirecektim ama kasabımız dedi ki yarın ilk çeker getiririm karışmasın danayla dedi sağolsun
3kedili2bebekli aslanmommy tarhana çorbasına koyup verdim sonra da köfte yaptım tadına alissinlar diye
Ardenaden Bn azcii suda hasliyordum kizmda snra bi tatli laisigi tereyagi tarhanada icirirdm.oglumda hasladim ama tereyaglayip kaiskla denedim kustu.😁saolsn
3kedili2bebekli aslanmommy hangi çorbayı veriyorsanız ona koyup verebilirsiniz veya direk suda pişirip sade veya içine biraz kabak havuc rendeleyip verebilirsiniz veya köfte yapın direk
aslanmommy 3kedili2bebekli doktorumuz köfte yap dedi bana fakat yutabileceğinden pek emin olamadım yüzden bakayım çorbaya katarım ilk
3kedili2bebekli aslanmommy yo yo yutar neden yutamasin kısık ateşte ağzını kapatarak pişirin köfteyi yumuşacık oluyor
prensannesi07_ Ben köfte olarak yedirdim okadar seviyor ki dişide yok suan cok komik oluyor çiğnerken herkes onu izliyor hatta bugün gidip aldım bende kasap yarım kilodan az alamazsınız dedi şok geçirdim kilosuda 650 küsür🫤 yiyeceği ⅖ gr anca
aslanmommy prensannesi07_ Kilosu bizim burda 830 tl😂 bende yarım kilo sipariş ettim….. kaç aylık bebeğiniz