gulcelifmoms Kızlar ya örgü örmek istiyorum hiç bilmiyorum 2 tane kızım var böyle çok tatlı hırkalar yelekler görüyorum kendim örmek istiyorum. Hiç bilgisiz netten bakarak örebilir miyim acaba var mı öyle deneyen bir motive atın üstüme 🙈
3kedili2bebekli gulcelifmoms evet youtubeden bakarak öğrenebilirsiniz ben öyle öğrendim şimdi el örgüsü ürünler sattigim bir mağazam var aklınıza gelebilecek her şeyi orebiliyorum 😊
Dmt-01 gulcelifmoms ben lif örmeyide iğne oyası yapmaıda youtubedan video izleyerek öğrenmiştim.Nakonun örgü sınıfı gibi videoları vardı sıfırdan öğretiyodu onlara bakın öğrenirsiniz.yeterki isteyin
mematiii gulcelifmoms ben gördüğüm halde beceremexim biraz sinirliyim de sabır işi tabi yaparsın hevesinde varsa
3kedili2bebekli Rumiersn mağazam aslook crochet trendyolda su an çok az ürün var ama mağaza yeniliyorum ekibimi büyütüyorum haftaya inşallah 😊
Rumiersn 3kedili2bebekli bende instagram sayfası açıp ordan satış yapmayı planlıyorum yaşadığım yerde elden çok satış yaptım ☺️
3kedili2bebekli Theodora önce şahıs şirketi açtım sonra trendyola başvurdum hemen kabul ediyorlar zaten başvuruyu evraklar tamsa
bsmnl gulcelifmoms ben YouTube dan bakarak iğne oyası öğrendim ilk defa elime aldım bu arada çokta güzel ogreniliyormus yapıp sattım sonra bir dönem
suheyla92 gulcelifmoms ben denedim ilmek atmayi zorlaaaa öğrendim ama öğrendiğimi sanmisim 20 attım sanarken 47 atmışım 😂 sonra cok ugrastim ama yok olmadi beceremedim. Biri ogretse ogrenirim bence ama izleyerek olmadi. Belki siz becerisiniz herkesin becerisi bir degil 😅
Alerjikrinit gulcelifmoms evet YouTube dan artık enstrüman çalmayı bile öğrenebilirsiniz örgü de öğrenilir ben her şeye YouTube dan bakarım🤣
3kedili2bebekli Rumiersn hayırlı olsun inşallah ben Instagram kullanmayi beceremiyorum ama becerebilene gerçekten iş oluyor 😊
LadyGaddar gulcelifmoms Ben YouTube den bakarak çok şey yaptım Ogluşuma ayılar kendime tığdan patikler şal gibi bi çok şey Dikkatli dinler yaparsan öğrenirsin, ben genelde videoları indiriyordum işim bitince siliyordum öyle daha kolay oluyor
BenDiyeBiri_ gulcelifmoms neden ogrenemeyesin canım ben evde iğne oyası öğrendim penye ipten bir kaç şey yapmayı öğrendim lif yaomayi olsun sadece isteğin olması yeterli biz kadınlar istedikten sonra basaramaycagimiz hiç bişey yoktur diyorum yeterki isteyelim