crazyymomm Gebelik şüphesi ile bugün kan verdim sonuçlar yarın cikiyor yani doktor yarın bakicak ama e nabizdan görünüyor normalde beta HCG değerine bakarım bugün baktığımda beta HCG falan yazmıyor meraktan da catlicam resim de atmayı bilmiyorum
Elfgrn crazyymomm https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz
crazyymomm ArvenMom evet ama bugün bakmak istiyorum çünkü düşünmüyorum şuan çocuk spiral ile de korunuyorum
ArvenMom crazyymomm çıkmayan bir sonuca bakamazsınız 😅 yarın çıkar aynı gün çıkmaz çıkması için özel laboratuvar da vermeniz lazımdı o zaman öğrenirdiniz
crazyymomm ArvenMom benden 2 tüp kan aldılar sonuçlarima bakınca 1 Ekim sağlık ocağı diye bugünkü sonuçlar çıkıyor ama sadece beta HCG yok acaba o geç mi çıkıyor
inci20240728 crazyymomm başka yok mu bazen sisteme düşmüyor sağlık ocağına gidip bakmanız lazım o yüzden görünmüyor
dryglgl crazyymomm kan tahlili isteyince kesin bakılıyor ya neredeyse rutin gibi öyle düşünün bu kan sayımını hep istiyolar bi de diğer istediklerinize bakıyolar