deletedmom719 bu konuda uzunca anlatmak isterm.inşallah birilerne yardımım dokunur.oğlum 35 haftalık doğdu 1 hafta sonra eve geldiğimizde küçük bir sinek ısırığı gibi kırmızılık farkettij.geçer dedik fakat o gün geçtikçe kırmızılaşıp büyüdü damarlar iyice yoğunlaştı.hemen hastaneye gittik hemanjiom olduğunu öğrendik erken doğan bebeklerde,genelde kız bebeklerde,beyaz tenli bebeklerde oluyormuş .iç organlarındada varmı diye baktırdık.allaha şükür temizdi.sadece yüzünde olması dışında bi sorun yoktu fakat orayı elleyince aşırı sıcak olması ve ağladığında iyice kırmızılaşması beni çok tedirgin ettiğinden .2 aylıkken tedaviye başladık.dideral adlı kalp ilacını sabah akşam belli bir dozda şırıngayla verdim.tabiki istemiyordum verirken çok üzülüyordum içim gidiyordu hatta önce ben içtim tadına baktım iğrençti ayıldım bayıldım bunu nasıl içicek falan eşim çok destek oldu.herşey bebeğimiz için diye.1.ayın sonunda müthiş bir fark oldu çok güzel sonuç aldık.1 yaşına kadar devam ettik.çok çok az kaldı.1 yaşında kestik.tekrar büyüyecekmi diye bekledik 3 ay.sonra büyümediği için doktorumuz bu şekilde kalması büyümemesi iyi ilaç kullanmaya gerek yok artık büyüdükçe iyice kaybolucak dedi.şuan 22 aylık çok az bişey var.Geçmesede sorun değil,Benim gözüme batmıyor asla çünkü nazar boncuğu oğlumun o ben öyle diyorum.ve hep ordan öpüyorum❣️ama arkadaşları başkaları sorup rahatsız olmasın diye 4-5 yaşına geldiğinde okuldan önce lazer tedavisini düşünüyorum.