A0y0a0z Varmı aranızda kütahyada olup bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru oğlumun sünneti için istiyorum
Aysenur2019- Üroloji yapıyor gecen sene arkadaş yaptırmıştı.hocaya gitsenizde asistanlar yapıyor devlette yani arakadas hastanede calışmasına rağmen asistan yaptı ama sürekli onlar yaptıgı için hoca kadar eli alışmış öyle demişti asistan hekim
queenbb Aysenur2019- Benim bebeğim de 1 ay 16 günlük. 3 aylık olmadan 4. aya sarkmadan sünneti yapılsın istiyorum da Şehir hastanesinde yaparlar mı ki? Bilginiz var mı?
Aysenur2019- queenbb suan üroloji nerde hiç bilmiyorum tayinim cıktı ordan ama yaparlar bence önce gidip gün alıyorsunuz ön muayene ediyorlar randevu alıp gidin kafanıza yatarsa yaptırırsınız istediğiniz zaman
efe_43 queenbb benimde bebeğim 2 buçuk aylıkken(Mart ayı) üroloji bölümüne gitmiştik ek binaya daha şehir hastanesi açılmamıştı 1 yaştan önce yapmıyoruz demişti venarkon veriyoruz demişti Kuzenimiz şuan 6 aylık 1-2 hafta önce şehir hastanesi üroloji bölümüne gittiler 3 ay sonrasına randevu vermişler. 🤷🏻♀️