ogrenciannecik bebeğim 11.5 aylık ama gösterdiğim oyunları pek anlamıyor mesela top atmayı gösteriyorum ağzına sokmaya çalısıyor. instagramda ki bebekler psikolojimi çok bozdu normal mi bu? bir de bebekleriniz organlarını ne zaman tanıdı
beyzzsenturkk_ ogrenciannecik 1,5 yasında bıraktı oyuncak yemeyi düzgün oyun oynamayı ki daha 11 aylık çocuğunuz sosyal medyaya bakmayın lütfen çoğu gösteriş olsun diye bile paylaşıyor
Eminosman_dilek ogrenciannecik her bebek bir değil ki gelişimi iletişimi iyiyse gerisi zamanla oluyor blkide bebeğiniz top sevmiyor başkabişeyler deneyin mesela ben oğluma küçük kitaplar almıştım ama bu kediymiş falan diye okurdum zaten oral dönem 3 yaşa kadar sürüyormuş
kubramomm- ogrenciannecik normal tabiki 😂 Rahat olun sizce çok doğal bir süreç şuan herşeyi ağzına sokabilir. Vucudundeki organlarını 18. Ayında 2-3 tanesini öğrenmeye başlar çok normal sizinki.
nrgrvn ogrenciannecik 11 aylık çocuğunuz ve çok normal 1 yasa kadar ağzına birseyler alması. Benim oğlum tam anlamıyla oyun oynamaya 1 bucuk yaştan sonra başladı normal yani