melekkkkkk6 Bedenleri nasıl acaba? Çocuğum 3 yaşını birkaç ay geçti ona 3 yaş mı 4 yaş mı alacağımı bilemedim? Kalıp olarak nasıllar?
Elmsnghn melekkkkkk6 H&M kalıpları bı tık büyük. Oğluma 4-6 ay takım almıştım epey kullandı. 4 aylıkken büyüktü hatta.
Poly-ana melekkkkkk6 oversize kalıpları ben geçen kış giydirdiğim swetleri şuan da giydiriyorum hala Zara’nın
Tuuggccee melekkkkkk6 ikisinin kalıplarıda bıraz buyuk oyuzden gormeden alamıyorum bende anca magazadan genıs kalıp yanı ozellıkle zara
Meri-Mel melekkkkkk6 Bebeğe göre de değişir canım aslında kalıplarını bilmiiyorum fakat kizim 22 aylık 1.5 yas oluyor boy kiloya göre almalısın üzerinde belirtiyor ya ona dikkat et bence 🤗
Canogul_ melekkkkkk6 tüm kıyafetleri hm den alıyorum bebeğim minyon bebek 2.5 yaşına girecek 12 kilo olmuştur daha yeni 1.5 /2 yaş alıyorum oversize duruyor büyük almayın bebeğiniz minyonsa eğer kalıpları büyük
Berasya Çocuktan çocuğuda değişiyor benim kızım 2 yaşında 92 cm 15 kg Zara’dan aldığım sweatshirtleri hep 3 yaş ve tam geliyor bende bir beden büyük alınmalı HM de aynı şekilde
Adababy melekkkkkk6 zaranın kalıpları bence küçük. kızıma mont alıcam 3 bucuk yaşında 4 yaş mont olmuyor 5-6 anca oluyo
BENOYLEUYGUNGORDUMM melekkkkkk6 zara genelde tam kalıptır. H&M bendenleri bir tık daha böldür. Mesela ben Zara’dan ürün alırken bebeğime bir beden büyük alırım. H&M den ise tam bedenini alırım