D_deniz Yeni aldığınız halıyı yıkamadan kullanan var mı ilk etapta? Yeni bir halı aldım sadece süpürüp kullansam mı yoksa yıkamaya mı versem bilemedim yıkayacak alanım yok …
ebrarven D_deniz ben önce süpürüp sonra tüyleri ve tozları gitsin diye halı fırçasıyla fırçalayarak siliyorum yeni aldığım halıları öyle seriyorum çünkü çok toz oluyor
D_deniz elfnurs tazemom1 emirin_anasi ebrarven beybiliko bebek yokken ben de süpürür kullanırdım şimdi Yeni yerlerde dolaşıyor acaba dedim endüstriyel ürün sonuçta önce Yıkamaya mı versem. Aslında dyson ile önünü arkasını süpürüp Bi silsem de olur gibi geliyor….. bilemedim. Annelik zor şeymiş herseyden sakınıyor insan
beybiliko D_deniz yeni aldığım halıları yıkamadan direkt kullandım şu zamana kadar, bazı halılar çok tüy bırakıyor, onları da halı fırçası ile temizleyip sık sık süpürüyordum, ilk yıkamadan sonra bu sorun da kalmıyor
tazemom1 D_deniz evet anne olunca öyle 🥹 Yün hali almıştım çoook fazla tüylenme vs yaptı Yıkamaya verdim . Halının tarzı tüylenme toz vs yapmıyorsa dediğiniz gibi süpürün silin tamam
emirin_anasi D_deniz bebeğiniz emekliyor mu 😍 o zaman verebilirsiniz ya bende olsam aynı şekilde düşünürüm ♥️ ah annelik 🫠
D_deniz tazemom1 yok yapmıyor. Gümüşsuyu güzel bir halı ama el dokuma vs değil kalın makine dokuma halı
D_deniz emirin_anasi daha emeklemiyor 8aylik oldu ama yorgan seriyorum yuvarlaniyor oynuyor komando gibi sürünüyor yerlerde dirseklerde 😀
Dogacelik D_deniz ben beyaz sabunla bi sildim o kadar. Halıyı yıkamaya vermek baya yıpratıyor. Olabildiğince silmekten yanayım. Valla yeri geliyor bi bakmışsın ayakkabısını kemiriyor. O kadar takmıyorum artık 😅
D_deniz Dogacelik dyson ile süpürdüm güzelce sildim bana, da toz geldi kızım da hapsurdu. Kaldırdım. Artık bı şekilde yıkayacagım :)