ElifKaratas Anneler bebekler göğsünüz de burnunu sürtüyormu sanki kaşınıyormuş gibi neden öyle yapıyor olabilir ?birde elini yumruk yapıp damaklarına sürtüyor emmek gibi değilde kasıyor gibi üst damağına sürtüyor sürekli her dk
deletedmom4842 ElifKaratas Sürtünmeyi bilmiyorum benim oğlum uykusu gelince bana sürtüyor burnunu nerem denk gelirse kaşıması da diş çıkacak tabii hemen değil ama yavaştan salyası artar elleri sürekli ağzında olur bunlar normal
ElifKaratas Huris aynen sürte sürte kıpkırmızı yapıyor birde hırslı birşekilde yapıyor kızar gibi 😅😅😅
ada0965 ElifKaratas benimki de öyle sinirli sinirli gogus ucuna vuruyor kavga ediyor niye öyle yapıyor anlamadım😁
PrensSelim ElifKaratas elleri keşfettiği için ağzına götürüyor,ellerini kontrol etmeye başlayınca emerek de rahatladıkları için eli direk ağıza götürüyorlar ☺️☺️
ElifKaratas PrensSelim 🤗 aynen galıba hiç durmuyor çünkü hep eller hareket halınde cok sevmli oluyorlar ya Özellikle emerken dokunuyorlar
tuzvelimon Ben burnunu sürtme olayını gaza yormuştum omuz bezi kullanıyorum havlu gibi dokusu yavrumun ağzı yüzü kızarıyor önünü çeviriyorum hemen. Demek uyku diyorsunuz 🤔 bi dikkat edeyim bakalım 👌🏻
Medinetass ElifKaratas bence de uykusu gelmiş olabilir benim oğlum da çok uykusu geldiğinde öyle yapıyo 🙄
ElifKaratas Medinetass maşallah canm aynen burnunu sürttüğünde uyutmayı denedim uyudu yarımsaat te de olsa daldı😊🙏
[silindi] ElifKaratas benmkide 37 günlük oldu bi kaç gündür başladı burunu sürtmeye😄 çok tatlı ama uykusu gelince yapıyo genelde emdikten sonra gazı şıkınca başlıyo sürtünmeye😍