Efepiraye Herkese merhaba kızım kraniosinostoza bağlı plagiosefali tanısı ile ameliyat oldu..bu ameliyatla ilgili bilgi çok aradım ama birşeyler ne yazık ki bulamadım..benim gibi araştırıp bulamayan olursa yardımcı olmak isterim.soru sormak isterseniz cevap verebilirim
rodsmama Efepiraye Merhaba oncelikle cok gecmis olsun umarim simdi cok daha iyidir. Benim oglum 1 yasinda ve bingildaginin erken kapanmasi sebebiyle plagiosefali var. Ameliyat kac aylikken oldu ve surec nasildi, nasil tani konuldu cunku doktorlar hic umursamiyor su an beni
gkzy Efepiraye merhabalar çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Benim kızım da 5 günlük kafa yapısı bana normal gelmiyor ultrason çekildi normal dendi ama ben başka bir doktora daha gideceğim. Acaba rica etsem kızınızın ameliyat öncesi fotoğrafını atabilir misiniz. Bizimkiyle aynı mı merak ediyorum
leylmom Efepiraye benim kızım da 6 ay önce skafosefaliden ameliyat oldu Adnan Dağçınar hocaya. Allah ondan Razı olsun ☺
Efepiraye rodsmama merhaba çok teşekkür ederim daha iyiyiz ..benim kızım 6buçuk aylık..ve gözle görülür bir değişimi oldu..bu ameliyatlar 1 yaştan sonra yapılıyormu bilemiyorum..çünkü 1 yaşa kadar büyüme gelişimini tamamlamış oluyor demişti bizim doktorumuz..İstanbul’da iseniz veya gelme imkanınız varsa Pendik Marmara eğitim araştırma hastanesinde beyin cerrahı Adnan Dağçınar var..gerçekten işinin ehli bir doktor ona görünün derim
rodsmama Efepiraye Bilgi icin cok tesekkurler ama yurtdisindayiz ve gelme imkanimiz yok, turk vatandasligimiz yok o yuzden bize bakmazlar. Cok sagolun insallah daha iyi olur kiziniz, benim oglum zaten 1 yasinda tam su anda
Efepiraye gkzy nasıl fotoğraf atıldığını bilmiyorum ki Instagram dan mesaj atarsanız ordan gösterebilirim..Yasemin tutku beşli hesabım
Efepiraye leylmom gerçekten öyle ömrümde öyle bir doktor görmedim Allah sayılarını artırsın..ekibide keza öyle o kadar merhametli..diğer kızımda Tufan Hiçdönmez hocam ameliyat olmuştu o doktorumuzda Adnan hocam gibiydi çok güzel bilgilendirmişti bizi