elisa2705 RumeysaNy Yıkayıp masaj yapmayı denediniz mi ? kucakta gezerek sallamayı bacakta veya battaniyede sallamayı süpürge sesi açabilirsin belki sever uyur ..
gurbetteanne10 RumeysaNy ortam çok aydınlık olmasın beyaz gürültü açın benim bebeğim kundak istemiyordu ellerini tutup uyutuyorum ama daha çok küçük gaz sancısı olabilir miniğin
RumeysaNy elisa2705 banyo yaptırıp yağ ile masaj yaptım, emzirdim gazının çıktığından da emin oldum ama hala huzursuz ağlayıp uyumuyor
RumeysaNy elisa2705 dediklerinizi de yaptım aslında piş piş sesi ve dalga sesinde uyuyordu ama ayrı bir huysuzluk var nedense üstünde
elisa2705 RumeysaNy Ben 2 ses acıyordum süpürge ile beyaz görültü sevmisti bak ölede bi dene derim anne karnındaki ses tarzında seviyorlar
gurbetteanne10 RumeysaNy 4 ayligiz gece gündüz Beyaz gürültü+ piş pis sesiyle uyuyor bebeğim uyanırsa tekrar uykuya dalıyor kendi kendine şuan bile açık okadar alışmışım ki çalmazsa bende uyuyamam 😂
Ayse81 RumeysaNy bence mutlaka kundak yapmalısın birtek kollarını sarsan yeter birde ben beyaz gürültü açmıştım işe yarıyor